De bedste øjeblikke fra Fall Guys Community

de bedste øjeblikke fra fall guys community

Fall Guys har taget gaming-verdenen med storm. Dette charmerende battle royale er blevet en fællesfavorit for både nybegyndere og eksperter, og kommer til at gå over i historien som et af de største og mest elskede spil nogensinde. Men det er ikke kun gameplayet, der har fanget verdens opmærksomhed. Den fantastiske Fall Guys community har vist sig at være lige så vigtig, hvis ikke mere! Der er ingen tvivl om, at det virkelige magi sker på grund af den positive energi, der udstråles fra fansene over hele verden. Så lad os tage et kig på nogle af de bedste øjeblikke fra Fall Guys community – dem, der har givet os grineflip og føltes helt uimodståelige!

Twitch Streamers prøver at vinde sammen

Hvad kan være mere sjovt end to venner, der forsøger at vinde et spil sammen? En god portion rivalisering og humor blandes ind i mixet, når to velkendte streamers prøver lykken mod hinanden – alt imens tusinder af fans ser med! Vi husker især en fantastisk seance mellem DrLupo og TimTheTatman, da de begge skulle dyste om den ædleste titel ‘Fall Guys champion’. Vi tror alle på DrLupos sejrsbudskab: "Vi skal vinde!", men desværre havde TimTheTatman andre planer. Det var dog en underholdende oplevelse for alle involverede – ikke mindst for de mange fans, der fulgte med!

Forskellige temaer for fan-kostumerne

Det er tydeligt, at fansene over hele verden elsker Fall Guys – og det viser deres kreative kostumer! Fra popkulturelle referencer til politiske statementer – fansene synes aldrig at løbe tør for idéer til sjove temaer. Der var fx en hel dag dedikeret til dinosaur-temaet; folk hoppede rundt som dinosaurer i stedet for guldfisk, mens andre pyntede sig som T-rex’er og Triceratops’er. Endnu et hit var da folk pludselig begyndte at lave fanart i pixel-stil. Fansene overraskede os med deres unikke designs; fra pixeliserede versioner af Fortnite’s Fiskerkonge til pixeliserede versioner af Donald Trump’s berømte frisure. Det var bare utrolig cool!

Skaberne bag spillet hyldes af fansene

Mange gamere holder meget af skaberne bag Fall Guys; Medietonic Studios’ team har arbejdet hårdt for at gøre dette spil til det store hit det er i dag. Og fansene vil gerne vise dem sin taknemmelighed! Fansene har bombarderet social media med tweets såsom: “Vi elsker dig Mediatonic” eller “Stor tak til Mediatonic Team”. Endda Twitch streamers har deltaget i fejringen; DrLupo sendte en shoutout til skaberne bag spillet efter sin sejr i Battle Royale turneringen: “Jeg vil gerne sende en stor tak til hele teamet hos Mediatonic…og selvfølgelig alle mine fans!" Det var virkelig rart at se folks entusiasme for dem der stod bag skabelsen af dette populære spil!

Stor deltagelse fra YouTubers & Influencers

YouTubers & Influencers har taget Fall Guys storm! De fleste mennesker forbinder disse personligheder med Fortnite eller Call of Duty – men de er nu begyndt at lege med guldfiskene også. For nylig uploadede Ninja (Tyler Blevins) et YouTube video kaldet ‘Spiller fall guys live!’ Han inviterede flere andre influencers som Jacksepticeye og CouRageJD – og det blev hurtigt den mest sete video på YouTube dagen efter dens offentliggørelse. Det viser bare hvor populært Fall Guys er blevet – endda store influencers prøver lykken nu!

Kunsten fremhæves på social media

Det er ingen hemmelighed, at fanbase’en bag Fall Guys er utrolig talentfulde tegnere & illustratorer – vi behøver bare se på alle de smukke fanarts der popper op online! Men disse tegnere fik endnu mere anerkendelse da Instagram kontoen @FallGuysGameArt blev oprettet: Her kan tegnere dele deres egne originale design inspireret af guldfiskespillet – billeder af Bob Ross-inspireret landskaber (med fall guys!) Eller Mario Kart inspirerede racebaner (med fall guys!) Alt sammen utrolig sjovt – vi elsker det virkelig her hos Esports & Gaming hubben!

Surt tab ledsages oftest af latter

Der findes mange grupper dedikeret til ‘Funny Falls’, som altsammen handler om folk der falder ud imens de spiller fall guys – men mange gange ledsages disse surfe tab alligevel af massiv latter fra publikummet… især når du ser pigen blive blokeret imens hun forsøger at hoppe over sluserne eller drageren holdende fast i sin sidemand… Uanset om du tror du taber – eller om du rent faktisk taber – kan du altid have det sjovt sammen med andre gamere online 🙂

Skriv et svar