Hvad er Aldersgrænsen for Fortnite?

hvad er aldersgrænsen for fortnite?

Fortnite har været et fænomen siden det blev lanceret i 2017. Det har fået en hel del opmærksomhed fra børn og unge, der gerne vil spille det. Men hvad er aldersgrænsen for Fortnite? Læs videre for at finde ud af det!

Den Officielle Aldersgrænse

Den officielle aldersgrænse for Fortnite er 12+. Det betyder, at du skal være 12 år eller ældre for at kunne spille Fortnite.

Platformspecifikke Aldersgrænser

Fortnite er tilgængelig på flere forskellige platforme, og de har forskellige aldersgrænser.

  • PlayStation 4: 7+
  • Xbox One: 10+
  • Nintendo Switch: 7+
  • iOS: 12+
  • Android: Varies by device

Forældrekontrol og Forhindringer

Der er visse forhindringer som forhindrer mindreårige i at spille Fortnite. Disse inkluderer krav om kontooprettelse og køb af indhold med kreditkort. For at give dine børn adgang til Fortnite skal du som forælder bruge funktionerne til forældrekontrol på deres platform eller app.

Tips Til At Beskytte Dine Børn

Her er nogle tips til at beskytte dine børn, mens de spiller Fortnite:

  • Lav regler omkring tidsspild: Lav regler med dit barn om, hvor meget tid de må bruge på computeren eller andre enheder til gaming.
  • Hold øje med demografien: Overvej grundigt hvilken type personer, der kan vise sig online, når dit barn spiller Fortnite. Mange af disse personer kan vise sig aggressive eller seksuelt suggestive, så hold øje med demografien!
  • Tag skridt til at begrænse adgangen: Uanset om du bruger et computerprogram eller et system til forhindringsfiltrering, så tag skridt til at begrænse adgangen til visse websteder og apps online (herunder Fortnite). På den måde kan du sikre dig, at dit barn har et trygt miljø at navigere i online!
  • Brug funktionerne i moderationsværktøjerne: Moderationsværktøjerne i Fortnight giver dig mulighed for at fjerne tekstchat og stemmechat fra multiplayerlobby’er samt blokere bestemte ord eller udtryk fra tekstchatbeskeder – alt sammen i realtid! Sørg derfor for altid at benytte disse funktioner effektivt!

Konklusion

Som du kan se ovenfor, så har alle platformene forskellige aldersgrænsespecifikationer for det populære spil "Fortnight". Desuden er der flere ting du kan gøre som forälder – herunder indførelsen af regler om tidsspild, holdning af øje med demografien og anvendelsen af moderationsvärktöjene – som alle sammen kan hjälpe dig med at sikkerhedskopiere din familie mod uheldige situationer online!

Skriv et svar