Hvad koster Rocket League?

Steam

Er du på udkig efter et af de mest spændende og populære videospil til din PlayStation, Xbox eller Nintendo Switch? Så er det nok Rocket League, du har hørt om. Det er et unikt multiplayer-spil, der giver spillere mulighed for at konkurrere mod hinanden i fodboldmål med raketter! Rocket League har vundet flere priser for bedste sports-spil og har opnået enorm popularitet. Så hvis du vil kaste dig ud i det sjove Rocket League-univers, så skal du vide prisen for at købe det. Vi gennemgår her alt, hvad du behøver at vide om prisen for Rocket League:

Prisen for at købe spillet

Rocket League kan købes til flere forskellige platforme, såsom PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Den gennemsnitlige pris varierer lidt fra platform til platform:

  • PlayStation 4: $19,99
  • Xbox One: $19,99
  • Nintendo Switch: $29,99 Du kan også finde en digital version af spillet på Steam til PC’er. Denne version af spillet koster normalt $19,99. Derudover kan du finde billigere versioner af Rocket League fra tredjepartsforhandlere online. Det er dog vigtigt at huske på at disse versioner ikke altid er officielle og godkendte versioner af spillet – de kan være piratkopier eller have andre fejl. Det er derfor vigtigt at vælge en autoriseret butik eller tjeneste som Steam eller PlayStation Store. Nogle gange bliver der lavet specielle “Game of the Year”-pakker med Rocket League inklusiv alle tidligere udgivelser og opdateringer til et reduceret prisniveau – disse pakker har ofte en pris mellem $14-$20.

Fortsættes….

Skriv et svar