Hvem er verdens bedste Fortnite-spiller?

hvem er verdens bedste fortnite-spiller?

Der er ingen tvivl om, at Fortnite har været et af de mest populære spil i de seneste år. Det har tiltrukket millioner af spillere fra hele verden og har skabt en konkurrencedygtig esports-scene. Men hvem er den bedste Fortnite-spiller? Vi har undersøgt markedet for at finde ud af, hvem der virkelig står bag det enorme potentiale, der er med dette populære videospil. Her er de top 5 bedste Fortnite-spillere:

 1. Bugha – Sway Gaming – USA
  Bugha var den første store Fortnite-stjerne, da han blev kronet som vinder af Solos Grand Finals ved World Cup 2019. Hans evner inden for byggeri og præcision gjorde ham til en yderst respekteret spiller og vinderen af $3 millioner i præmiepenge. Han har holdt sig stærk på toppen af ​​Fortnite scenen siden da, og Bugha anses stadig for at være en af ​​de allerbedste spillere i verden.
 2. Nate Hill – FaZe Clan – USA
  Nate Hill havde allerede et godt ry som professionel esports-spiller inden han skiftede til Fortnite. Med sine aggressive plays og hurtige reflekser var Nate Hill hurtigt et navn på alle lippe, da han sluttede sig til FaZe Clan efter World Cup 2019. Efterfølgende har Nate Hill deltaget i flere turneringer med stor succes og forbliver et meget respekteret navn indenfor Fortnite scenen i dag.
 3. Khanada – Ghost Gaming – Canada
  Khanada debuterede først på gaming-scenen via Apex Legends, men overgang til Fortnite blev hurtigt belønnende for ham da han blev inviteret til årets Summer Skirmish Series samme år – 2018 – som havde et samlet præmiepulje på $8 millioner! Khanadas dygtighed til at bygge strukturer hurtigere end nogen andre endda slagtilfælde gjorde ham bemærkelsesværdig blandt andre professionelle spillere og fans verden over; en status der kun er blevet styrket med tiden.
 4. Bizzle – 100 Thieves – USA
  Bizzle er en anden uhyggelig dygtig spiller fra USA som slog igennem med sin deltagelse i Summer Skirmish Series 2018, men det var først da han sluttede sig 100 Thieves at det virkelig begyndte at ske noget! Hans dygtighed til at udføre kills ved hjælp af "sniper rifle" eller skyderi kombineret med byggeri gav ham hurtigt anerkendelse fra mange professionelle spillersamfund, herunder Ninja’s Twitch stream (som nu hedder Mixer). Bizzle har siden da deltaget i flere turneringer med succes og fortsatte sit samarbejde med 100 Thieves!
 5. Cloakzy – FaZe Clan – USA
  Cloakzy sluttede sig FaZe Clan lige efter Nate Hill’s ankomst og satte straks standarden for resten af ​​holdet ved at dominerer de fleste turneringer som helten kan tage del I! Hans unikke gameplay style kombineret med god byggeri fik fans verden over til at tale om Cloakzy som en fremtidens esports legende; noget der senere blev bekræftet da Cloakzy tog trofæet ved Summer Skirmish Series 2018! Med sådan en imponerende præstation under sit bælte har Cloakzy formået at opretholde sin position som top 5 player in the world ever since then! Derudover skal vi selvfølgelig heller ikke glemme de mange andre utrolige talentfulde spillere derude: benjyfishy, MrSavageM, Mongraal mm.. Alle disse personligheder bidrager massivt til udviklingen af ​​Fortnites esports scene og vi ser frem til flere store begivenheder fra dem alle sammen i de kommende år!

Skriv et svar