Hvor gammel skal man være for at spille Roblox?

hvor gammel skal man være for at spille roblox?

Roblox er et populært computerspil, der har fanget millioner af brugere. Det er et sjovt og underholdende spil, der kan spilles alene eller med venner. Men hvis du er ny til spillet, kan du undre dig over, hvor gammel man skal være for at spille Roblox. Vi har samlet dette indlæg for at give dig alle de informationer, du har brug for om aldersgrænserne for Roblox-spillere.

Aldersgrænsen for Roblox-spillere

Ifølge Roblox Corporation’s Terms of Use er den officielle aldersgrænse 13 år eller ældre. Det betyder, at hvis du er yngre end 13 år, har du ikke lov til at oprette en konto og spille Roblox. Børn under 13 år må heller ikke selvstændigt oprette en konto på Roblox-webstedet. Deres forældre eller værger skal godkende kontooprettelsen på vegne af barnet. Forældrene eller værgerne kan dog godkende brug af andre tjenester på webstedet fra børn i alderen 8 til 12 år uden kontoadministration af dem selv.

Sådan kan du verificerer din alder på Roblox

For at bekræfte din alder på Roblox skal du først logge ind på din konto og derefter navigere til "Kontooversigten" fra menuen "Indstillinger". I Kontooversigten vil du finde en knap med teksten "Verificér min alder". Når du trykker på knappen, bedes du om at indtaste dit fulde navn og din fødselsdato for at bekræfte din identitet og bekræfte din alder. Når det er gjort, bliver din konto markeret som verificeret og dermed gyldig til brug i henhold til de officielle regler om alder for Roblox-brugere.

Fordele ved at verificerer sin alder

Ved at verificerer sin alder på sin konto får brugerne adgang til flere funktioner i spillet, herunder:

  • Muligheden for at oprette grupper med andre brugere over hele verden;
  • Muligheden for at sende private beskeder;
  • Muligheden for deltagelse i ugentlige turneringer;
  • Muligheden for deltagelse i live begivenheder og diskussioner;
  • Adgang til private chatsessions;

Hvad skal man huske som en ansvarlig roblox-spiller?

Som ansvarlig roblox-spiller er det vigtigt altid huske på nogle retningslinjer:

  • Altid respektere andres privatliv – lyt altid nøje efter hvad folk siger online;
  • Hold altid fast i de officielle regler om agegate – husk altid hvor gammel man skal være for at spille roblox;
  • Foreslog venner også om de officielle retningslinjer – hold dem opdateret med den seneste information;

Konklusion

At vide hvor gammel man skal være, før man kan spille Roblox er meget vigtigt information som enhver potentiel bruger bør have styr på! Ved hjælp af ovenstående vejledning har vi give dig alle de informationer, som du har brug for om den officielle aldersgrænse for brugerens konti sammen med nogle tips til ansvarlig adfald som roblox-spiller. Husk altid: Altid respektere andres privatliv!

Skriv et svar