Hvor kan man spille Fortnite?

hvor kan man spille fortnite?

Fortnite er et af de mest populære og ikoniske battle royale-spil nogensinde. Det er et kreativt, actionfyldt spil, der har gjort det muligt for millioner af mennesker over hele verden at drømme stort og konkurrere mod hinanden i uforudsigelige miljøer. Så hvor kan man spille Fortnite? Her på Gaming & Esports vil vi gerne guide dig igennem de forskellige platforme, så du kan begynde at spille dette fantastiske spil! Lad os starte med at se på de steder, hvor du kan få fat i Fortnite:

Hvordan får man fat i Fortnite?

Fortnite er tilgængelig til download på flere platforme. Nedenfor finder du en liste over alle de platforme, hvor du kan downloade Fortnite:

  • PC: Du kan downloade den gratis version af Fortnite fra Epic Games’ officielle website. Du skal blot oprette en konto og derefter downloade filen til din computer.
  • Konsoller: Den gratis version af Fortnite er tilgængelig til Xbox One, Playstation 4 og Nintendo Switch. Alt du skal gøre er at besøge butikken for den relevante platform og hente spillet derfra.
  • Mobiltelefoner: For mobilbrugere findes der både Android-versionen og iOS-versionen af Fortnite. I begge tilfælde skal du hente appen fra Play Store eller App Store for din telefon.

Hvilken version af Fortnite skal jeg vælge?

Der findes to versioner af Fortnite: Gratis Version (Battle Royale) og Premium Version (Save the World). Her vil vi give dig et hurtigt overblik over begge versioner, så du nemmere kan vælge den rette version for dig!

  • Gratis Version (Battle Royale): Denne version er helt gratis og giver dig adgang til Battle Royale-mode som solospil eller duo/squadspil med andre brugere online. Derudover har du adgang til løbende events med unikke missioner og præmier samt ugentlige udfordringer for at holde dit intellekt stimuleret!
  • Premium Version (Save the World): Denne version indebærer en betalt abonnering, som giver dig adgang til Save the World-mode som solo eller co-opspil med andre brugere online. I denne mode vil du blive bedt om at bygge forsvar mod zombier, samle ressourcer og komme på eventyr!

Opsummering – Sådan starter du med at spille Fortnite!

Nu har vi set nærmere på de forskellige måder, hvorpå man kan få fat i dette populære battle royale-spil samt dens to versioner – Gratis Version (Battle Royale) & Premium Version (Save the World). Så lad os opsummere trinene for hurtigst muligt at komme i gang med dette fantastiske eventyr:

  • Opret en konto eller log ind via Facebook/Google+ på Epic Games’ officielle website;
  • Download filen fra downloadlinket;
  • Vælg mellem den gratis Battle Royale-version eller betalingsabonneringen Save the World;
  • Brug din nye accountinformationer til at logge ind på alle platformene;
  • Fortsat god arbejdslyst!

Vi hos Gaming & Esports ønsker dig masser af succes med dit nye eventyr i verdenen af ​​Fortnite! Vi glæder os meget til at se dine resultater online – god fornøjelse 🎮

Skriv et svar