Hvor mange brugere har Fortnite? – Den fulde oversigt over den populære Battle Royale

hvor mange brugere har fortnite? - den fulde oversigt over den populære battle royale

Fortnite er en af ​​de mest populære Battle Royale-spil i verden. Dette skyldes det faktum, at det er gratis og let tilgængeligt på flere platforme, herunder PC, Xbox One og Playstation 4. Derudover har spillet et stort fællesskab af spillere og streamers, der konstant vokser. Men hvor mange brugere har Fortnite? Lad os finde ud af det! I denne artikel vil vi gennemgå:

  • Hvad er Fortnite?
  • Hvor mange aktive brugere har Fortnite?
  • Har antallet af aktive brugere ændret sig over tid?
  • Hvordan tiltrækker Epic Games nye spillere til Fortnite?
  • Og meget mere…

Hvad er Fortnite?

Fortnite er et online Battle Royale-spil udviklet og udgivet af Epic Games. Spillet blev oprindeligt udgivet i 2017 som en separat del af Epic Games’ Unreal Engine 4-platform og blev senere lanceret som et selvstændigt produkt i juli 2017. I dag kan spillet downloades gratis på alle de store platforme, herunder PC, Xbox One og Playstation 4. I modsætning til andre Battle Royale-spil kommer spilleren ind i en verden med fantasifulle figurer, skulpturer og andet dekorativt inventar. Dette sammen med høj grafisk kvalitet gør det til et unikt produkt.

Hvor mange aktive brugere har Fortnite?

Ifølge tal fra Epic Games havde Fortnite mere end 350 millioner registrerede spillere ved slutningen af ​​2020. Af disse var der ca. 126 millioner aktive månedlige spillere globalt fordelt på alle platforme (PC, Xbox One og PlayStation 4). Dette gør det til det mest populære Battle Royale-spil nogensinde med et enormt publikum på tværs af alle demografier.

Har antallet af aktive brugere ændret sig over tid?

Ja! Antallet af aktive månedlige brugere har ændret sig betydeligt siden lanceringen i 2017. Spillet oplevede sin højeste vækst mellem 2017 og 2018, da antallet af aktive månedlige brugere fordobledes fra 40 millioner til 80 millioner. Senere begyndte antallet dog at flade ud lidt under 2019 men steg igen drastisk under 2020 takket været succesfulde marketingkampagner fra Epic Games sammen med stigningen i eSport-populariteten på tværs af hele verdenen.

Hvordan tiltrækker Epic Games nye spillere til Fortnite?

Epic Games forsøger hele tiden at tiltrække nye spilleres interesse for at holde fortløbende vedligeholdelse såvel som engagerede fansbase på tværs af hele verdenen . Deres primært fokus ligger på markedsføringskampagner rettet mod demografiske segmenter (fx teenagepublikum), der traditionelt har set interese for disse typer video games . De laver ofte teasers for kommende opdateringer sammen med turneringer og andet indhold designet specifikt for disse segmenter . Desuden leverer de ofte nye personasjer , gameplaymekanikker , visuelle effekter , events etc., som bliver godtaget positivt bland publikummet . Disse tiltag bidrager alle til en stigning i antallet af registerede såvel som aktive brugeremere globalt .

Skriv et svar