Hvor mange downloads har Fortnite? – En dybdegående guide til at finde ud af hvor populær Epic Games’ sensation er!

Fortnite

Fortnite har været en af de mest populære spil i verden siden lanceringen. Det skabte et fænomen, der har taget verden med storm og ændret spilindustrien for evigt. Spillet er blevet downloadet af millioner af mennesker over hele verden og har skabt et konkurrenceelement, som man ikke havde set før. Så hvor mange downloads har Fortnite? Vi giver dig svaret her!

Hvad er Fortnite?

Fortnite er et multiplayer-actionspil, der blev udgivet af Epic Games i 2017. Det kombinerer forskellige typer spil, herunder kamp royale og bygningsteknikker. Spillerne kan vælge mellem forskellige modaliteter, herunder Solo, Duo og Squad mode. Det er det perfekte spil for alle aldersgrupper, da det giver masser af sjov, samtidig med at det træner strategisk tænkning og koordineringsevner.

Hvor mange downloads har Fortnite haft?

Ifølge statistik fra 2019 har Fortnite haft mere end 250 millioner downloads på verdensplan siden lanceringen. Det betyder, at den samlede antallet af downloads stiger hver dag! Desuden viser tal fra 2020 at Fortnites månedlige aktive brugere steg til 350 millioner i januar 2020. Noget tyder altså på at interessen for spillet ikke vil aftage foreløbigt!

Er der nogen tendenser i downloadene?

Nu vi ved hvor mange downloads der er sket globalt, kan vi se nogle tendenser i dem. For eksempel ser det ud til at de fleste downloads er sket fra USA (omkring 30%), fulgt af Kina (omkring 20%) og Storbritannien (omkring 10%). De resterende 40% fordeles over andre lande rundt om i verden. I forhold til alder ser det ud til at flest personer mellem 13-24 år har downloadet spillet, men det ser ud til at folk over 25 år stadig elsker Fortnite ligeså meget som yngre generationer!

Hvordan er den esports scene relateret til downloadene?

Da esports scene vokser mere og mere indflydelse på gaming industrien synes det logisk at se hvilken rolle esports har haft på antallet af downloads som Fortnite har oplevet. Faktisk viser tal fra 2019 at mere end 8 millioner personer deltog i turneringen “Fortnite World Cup” – som var den største turnering nogensinde set på en enkelt platform – skabte en enorm hype om spillet og resulterede i flere end 2 millioner downloads på bare to måneder! Det viser tydeligvis den store indflydelse esports scene kan have på antallet af downloads.

Konklusion

Som du kan se har Fortnite oplevet utrolig mange downloads siden lanceringen – hele 250 millioner globalt ifølge statistik fra 2019! Derudover vises der tendenser til de lande som downloadene især kommer fra samt den aldersgruppe der oftest benytter sig af dem; dog ser vi ingen tegn på et aftagende interesse endnu så langt som alder angår. Endelig vises der også en klar sammenhæng mellem esports scene og antallet af downloads; "Fortnite World Cup" var med til at give et boost med hele 2 millioner nye installationsfiler på blot to måneder! Alt i alt ser det ud til at interessen for Epic Games’ sensation ikke vil dale foreløbigt – så fortvivl ej gamers; Forntie bliver ved med at regne !

Skriv et svar