Hvor mange spiller Fortnite i Danmark?

hvor mange spiller fortnite i danmark?

Fortnite har taget verden med storm, og det er ikke anderledes her i Danmark. I 2019 blev der udført en undersøgelse om hvor mange danskere der rent faktisk spiller det populære Battle Royale-spil, og resultatet er overraskende. Så hvor mange spiller Fortnite i Danmark? Det korte svar er: meget. En nylig undersøgelse viser, at mere end 200.000 danskere har prøvet at spille Fortnite siden det blev lanceret i 2017 – og det tal stiger fortsat! Dette gør Fortnite til et af de mest populære computerspil i Danmark. Men hvordan har det skabt sådan et hype? Vi vil undersøge de vigtigste grunde til, at så mange danskere har taget til Fortnite som deres foretrukne spil. Læs med herunder!

Grundene til den store popularitet

Gratis at downloade

Den første grund til populariteten af ​​Fortnite er selvfølgelig, at det er gratis at downloade på alle platforme – inklusive PC, Xbox One og PlayStation 4. Det betyder, at alle kan få adgang til og prøve det uden at skulle betale noget som helst. Dette giver folk mulighed for hurtigt og nemt at komme ind i verdenen af ​​Fortnite uden risiko eller økonomisk stress.

Nem læring

Et andet aspekt ved Fortnite, som bidrager til dens enorme popularitet, er dens lethed; selv for dem der aldrig har spillet et computerspil før kan lære mekanikken hurtigere end de fleste andre online shooter-spil. Selvom der er masser af dybde og strategi involveret i spillet (hvilket vi diskuterer senere), er grundlæggende gameplay-mekanik meget enkel og intuitiv – ideel for begyndere!

Fortsat opdateringer fra Epic Games

Endelig holder Epic Games hele tiden opdaterer fortnite med nye funktioner som skins, kortudvidelser osv., Og disse opdateringer skaber stor entusiasme blandt brugerne. Med disse hyppige opdateringer bliver spillet aldrig kedeligt eller trist – du vil altid finde noget interessant eller morsomt at prøve!

De forskellige typer gameplays

Der findes flere forskellige typer gameplays indenfor Fortnite – herunder Solo-spil, Duo-spil samt Squad-spil (4 personers hold). Nedenfor ser vi nærmere på hver af disse:

Solo Gameplay

Solo gameplay betyder typisk en mod 99 situation; du starter alene mod 99 andre modstandere for at se hvem der kan overleve længst ved at slagte alle andre modstandere eller undslippe dem ved hjælp af bygningsfunktionerne . Dette type gameplay kræver den største mængde taktiske beslutninger på kort tid sammen med hurtige reaktioner på miljøets ændringer.

Duo Gameplay

Duo gameplay handler om teamwork; to personer arbejder sammen mod 99 andre hold for at se hvem der overlever længst ved enten drabelse eller undvigelse via bygningsfunktionerne . Dette type gameplay tillader dig muligheden for strategiske beslutninger baseret på din partneres evner sammen med din egen taktiske tankegang .

Squad Gameplay

Squad gameplay involverer fire personers hold som arbejder sammen mod 99 andre hold for enten drabelse eller undvigelse via bygningsfunktionerne . Dette type gameplay giver dig mulighed for mere taktiske beslutninger baseret på de evner som dine tre partnere bringer sammen med din egen taktiske tankegang .

Konklusion: Hvor mange spiller Fortnite i Danmark?

Ud fra den undersøgelse vi har set ovenfor, kan vi se at mere end 200 000 danskerne har prøvet Fortnite siden 2017 – og antallet stiger dagligt! Så uanset om du er en begynder eller en professionel gamer – chancen er god for at du vil finde masser af mennesker online til enhver tid til et rundvisningsmatch!

Skriv et svar