Hvor mange spiller Fortnite om dagen? – En dybdegående analyse af det populære Battle Royale-spil

hvor mange spiller fortnite om dagen? – en dybdegående analyse af det populære battle royale-spil

Det er ingen hemmelighed, at Fortnite har været et af de mest populære videospil i mange år nu. Og selvom interessen for spillet er faldet lidt siden sin peak i 2018, har det stadig en enorm fanbase og tilhører fortsat den absolutte top af online-gaming kulturen. Så hvor mange mennesker rent faktisk spiller Fortnite om dagen? Vi har undersøgt statistikken og svaret på dette spørgsmål ligger endnu engang inden for grænserne af det overraskende!

Hvor meget tid bruger folk på Fortnite?

Ifølge Statista brugte de fleste amerikanske teenagere mellem 12 og 17 år 51 minutter om dagen på at spille Fortnite i 2019. Det var den mest almindelige tidsramme for dem der spillede, da over halvdelen (51%) af alle teenagespillere tilbragte mellem 0 og 60 minutter om dagen med at spille Fortnite.

Hvor mange mennesker bruger fortiden dagligt?

I april 2020 havde Fortnite mere end 350 millioner registrerede brugere, så det er helt klart et af de mest populære videospil derude lige nu! Men hvor mange af disse 350 millioner personer er aktive på daglig basis? Ifølge Epic Games egen statistik var der 12 millioner daglige aktive brugere af Fortnites Battle Royale mode i juli 2020 – et tal som heldigvis stadig stiger!

Hvilken platform foretrækker folk til Fortnight?

Ud over antallet af daglige aktive brugere, er det også vigtigt at overveje hvilke platforme disse brugere benytter sig af når de logger ind og begynder at game! Ifølge Epic Games’ statistikker har Windows vist sig at være den mest foretrukne platform blandt aktive Bruger, da det udgjorde 50% (6 millioner) alle Bruger i juli 2020! Derefter fulgte PlayStation 4 med 25% (3 millioner) Bruger, Xbox One med 15% (1,8 millioner), iOS med 7% (850K), Nintendo Switch med 1,5% (180K) og Android med 1% (120K).

Er interessen for Fortnight faldet siden dens peak i 2018?

Selvom interessen for gamerettighederne virker usandsynlig, kan vi stadig se et lille fald i antallet af daglige aktive Bruger sammenlignet med slutningen af 2018 – da der var 78 millioner daglige aktive Bruger verden over ifølge Epic Games’ egne rapporter fra august 2018 (The Verge rapporterer tallet som 78,3 milioner).

Konklusion: Hvor mange spiller Fortnight om dagen?

Som du kan se fra ovenstående data, var der 12 millioner daglige aktive Bruger af fortnight’s Battle Royale mode alene i juli 2020 – et tal som heldigvis stadig stiger trods en mindre nedgang siden 2018s peak! Windows vises som den mest foretrækne platform blandt disse Bruger, fulgt tæt op ad PlayStation 4 og Xbox One platformene sammenlagde 3 millioner Bruger tilsammen!
Vi hos Gaming and Esports elsker at se hvordan gamingindustrien udvikler sig – især når det kommer til så populært et spil som fortnight! Så hvis du endnu ikke har prøvet det ud endnu: Giv dig god tid til at prøve det – du vil bestemt ikke blive skuffet 🙂

Skriv et svar