Hvor mange spillere spiller Fortnite?

Fortnite

Fortnite er den mest populære online shooter-spil i verden. Det har mere end 250 millioner registrerede spillere, og det gør det til et af de mest populære computer- og videospil nogensinde. Dette skyldes, at der er mange forskellige muligheder for at spille Fortnite, herunder konkurrencer på verdensplan. Men hvor mange mennesker faktisk spiller det? Vi undersøger nu, hvor mange spillere der rent faktisk er på Fortnite-serverene!

Hvor stor er den samlede antal spillere?

I september 2019 rapporterte Epic Games, som udvikler og udgiver Fortnite, at der var mere end 250 millioner registrerede brugere. I april 2020 blev det rapportert at tallet havde steget til 350 millioner brugere. Det betyder at Fortnite er blevet utrolig populært i løbet af de sidste par år.

Hvor mange mennesker er aktive på en daglig basis?

Selvom der er over 350 millioner registrerte brugere på Fortnite, betyder det ikke nødvendigvis, at alle disse mennesker er aktive i løbet af en dag. Ifølge Epic Games rapporterede de i januar 2020, at der var 78 millioner aktive spillere hver dag – en enorm stigning fra september 2019s tal på 40 millioner daglige aktive spillere.

Er der flere konkurrenter eller single-player fans?

En anden interessant stat om Fortnite’s popularitet er antallet af konkurrenter versus single-player fans. Ifølge Epic Games blev der oprettet mere end 3 milliarder kampe siden lanceringen i 2017; 1 milliard af disse kampe har været mellem to eller flere personer, mens resten har været solo-kampe. Dette viser os et interessant billede af den typiske fortnitespiller – de fleste elsker altså multiplayerspil!

Hvilken platform har de fleste fans?

Hvis du ser på platformene som folk bruger til at lege med Fortnite, så ser du hurtigt hvilken platform der har flest fans: PC/Mac og PlayStation 4 stod for ca 25% hver (i januar 2020). Xbox One fulgte derefter med 17%, mens Nintendo Switch havde 8%. Mobiltelefoner stod for 16%, mens anden hardware tilsammen havde 15%. Det kan dog ses, at mobiltelefonerne bliver mere populærer over tid da andelen af mobilspilleres andel steg fra 12% til 16% mellem september 2019 og januar 2020.

Konklusion: Hvor mange mennesker spiller virkelig Fortnite?

Uanset om du ser på antallet af registrede bruger eller antallet af dagligt aktive bruger eller platformene som folk benytter til spillene – så kan vi se tydeligt, at Fortnite har en enorm fanbase rundtomkring i verden! Med over 350 millioner registrede bruger og 78 millioner dagligt aktive bruger vil vi sige at Fortnite uden tvivl fortjener sin titel som det mest populærer online shooter-spil!

Skriv et svar