Hvor meget fylder Rocket League?

opdateret

Introduktion

Rocket League er et af de mest populære spil, der findes lige nu. Det har revolutioneret måden, som folk spiller videospil på. Derfor skal vi i dag tage et kig på, hvor meget plads Rocket League egentlig fylder, og hvad det betyder for dig som spiller.

Filstørrelsen på Rocket League

Rocket League fylder 8 GB og er dermed et af de største spil til Xbox One og Playstation 4. For at kunne installere det skal du have mindst 20 GB ledig plads på din harddisk. Det kan dog godt være nødvendigt at have endnu mere ledig plads for at sikre en problemfri installation. For PC-spillere er filstørrelsen lidt mindre – kun 5 GB – men selv her kan det være nødvendigt at have mere ledig plads for at sikre en god oplevelse. Derudover bør man altid huske at downloade de seneste updates til spillet, da disse ofte vil optimere oplevelsen yderligere.

Hvad betyder det for dig?

Fordi Rocket Leagues filstørrelse er så stor, så bør du overveje om du har nok plads til alle dine andre spil og programmer samtidig med Rocket League. Heldigvis har de fleste moderne computere rigeligt med plads til alle dine favoritspil, men hvis din computer er ældre end fem år bør du overveje om du skal investere i en større harddisk eller et SSD-drev (Solid State Drive). Hvis du allerede har en stor harddisk eller SSD-drev så skal du bare tjekke hvor meget ledig plads du har tilbage og derefter gå i gang med installationen af ​​Rocket League!

Hvorfor skulle jeg downloade updates?

Ud over det faktum at mange updates indeholder fejlrettelser og yderligere funktioner, så kan de også optimerer gameplayet yderligere. Mange updates bringer store ændringer til gameplayet eller balancerer online matcherne bedre, så derfor anbefaler vi altid at holde sig opdateret med de seneste udgivelser fra Psyonix (udviklerne bag Rocket League).

Konklusion

Som vi har set ovenfor, fylder Rocket Leagues filstørrelse 8 GB (eller 5 GB for PC) og kræver derfor mindst 20 GB ledig plads på din harddisk/SSD-drev. Dog bør man altid holde sig opdateret med de seneste udgivelser fra Psyonix da disse ofte vil optimerer oplevelsen yderligere. Vi hos Generelle Nyheder anbefaler derfor altid vores læsere om at holde sig up to date med de seneste udgivelser!

Skriv et svar