Hvor meget koster Travis Scott i Fortnite?

travis scott i fortnite

Travis Scott har taget gamingverdenen med storm! Den populære rapper har netop lanceret en specialudgave af det mest populære spil på planeten, Fortnite. Så hvis du er en dedikeret fan af Travis Scott eller Fortnite, så er du sikkert nysgerrig efter at vide, hvor meget det koster at spille som ham i spillet. Vi giver dig svaret her! Fortnite har netop annonceret deres samarbejde med den legendariske rapper Travis Scott. Dette er et fantastisk samarbejde og en stor begivenhed for gamingverdenen. Det betyder at fans nu kan spille som Travis Scott i spillet og opleve alle hans bedste musik og moves. Men et af de store spørgsmål der nu dukker op er: Hvor meget koster det at få adgang til alle disse fantastiske funktioner? Svaret er ret simpelt – det koster $9,99 USD for at få adgang til alle Travis Scotts goodies. Med dette beløb får du:

  • En unik Travis Scott Outfit med matching cap og rygsæk
  • En "Cactus Jack" Pickaxe – inspireret af hans album udgivelser
  • To musikalarmer – "Highest In The Room" og "Astronomical"
  • Et unikt emote – "The Scotts Dance" Du kan finde alt dette på Fortnites officielle hjemmeside. Så hop ind i butikken og få fat i dit eget Travis Scott outfit – det bliver et hit på dit gaming setup!

Det er helt sikkert værd at investere i denne pakke, da den omfatter alle de fede funktioner som man kan ønske sig fra et samarbejde mellem to enorme navne indenfor hiphop og gaming verdenen. Så spar ikke penge på denne mulighed! Det er en chance for at prøve noget helt nyt og mærke den fulde magi fra et samarbejde mellem Fortnite og Travis Scott.

Skriv et svar