Hvordan ændre man sit navn i Fortnite på PS4?

hvordan ændre man sit navn i fortnite på ps4?

Er du klar til at opdatere dit Fortnite-navn på PS4? Det kan være en udfordring at finde ud af, hvordan man gør det, men det er heldigvis ikke så svært. I denne blogpost guider vi dig igennem processen med trin-for-trin instruktioner og tips til hvordan du let og nemt kan skifte dit Fortnite navn på PS4.

Trin 1: Log ind på din PlayStation Network (PSN) konto

For at ændre dit Fortnite navn på PS4 skal du først logge ind på din PlayStation Network (PSN) konto. Du skal bruge den samme konto, som du brugte da du downloadede Fortnite.

Trin 2: Gå til Playstation Store

Efter at have logget ind, skal du gå til Playstation Store for at følge processen med at ændre dit navn. Her kan du se forskellige muligheder for navigation – herunder ”Indstillinger”. Klik herpå og vælg ”Kontoadministration” nederst i menuen.

Trin 3: Vælg "Kontonavne"

Vælg derefter ”Kontonavne” og her vil du se en oversigt over alle de navne, som er knyttet til din PlayStation Network-konto. Tryk på det aktuelle navn og vælg "Ændre".

Trin 4: Indtast et nyt brugernavn

Indtast nu et nyt brugernavn eller et andet alias som du gerne vil bruge i stedet for dit gamle navn i Fortnite – eller hvor som helst andet sted online. Sørg for at lave et unikt brugernavn – helst uden mellemrum eller specialtegn – da dette gør det lettere for andre spillere at huske dig!

Trin 5: Bekræft ændringen

Til sidst skal du bekræft ændringen af ​​dit brugernavn ved at trykke på knappen "Bekræft". Når det er gjort, vil dit nye brugernavns blive taget i brug omgående!

Fertig! Nu har du lige ændret dit Fortnitenavnet på PS4! 🎉

Det var altsammen der var tilbage – nu kan du begynde at spille med dit nye alias! Vi hos [gaming site] håber virkelig, at denne guide har været nyttig for dig – god fornøjelse!

Skriv et svar