Hvordan får man Boogie Down i Fortnite?

Fortnite

Fortnite er et af de mest populære spil på markedet. Det har noget for alle, og det er let at komme i gang. Det gør det også muligt for spillere at oprette deres egne kreative værker og deltage i en masse forskellige events. En af de seneste features, der er blevet tilføjet til Fortnite, er Boogie Down. Dette sjove event giver spillere mulighed for at danse med andre spillere rundt om en fyrværkeriskaldertil at hjælpe dem med at fejre deres sejr. I denne artikel lærer du, hvordan du får adgang til Boogie Down i Fortnite.

Find ud af, hvad Boogie Down er

Før du kan begynde at bruge Boogie Down i Fortnite, skal du vide præcis, hvad det er. Boogie Down handler om at danse med andre spillere omkring en fyrværkeriskaldertil at fejre sejren efter et spil. Når du har fundet ud af, hvad det går ud på, skal du sørge for at have adgang til dette event indenfor Fortnite.

Sådan får du adgang til Boogie Down-eventet

Boogie Down-eventet kan findes i Battle Royale-menuen indenfor Fortnite-spillet. For at få adgang til det skal du blot trykke på "Battle Royale" -knappen øverst på skærmen og derefter trykke på "Events" -knappen øverst på menuen. Du vil nu se et dropdown-menu, som inkluderer alle aktuelle events indenfor Fortnite herunder Boogie Down-eventet. Når du har fundet eventet skal du blot trykke på knappen "Join Now", som vil give dig adgang til eventet!

Sådan bruger du Boogie Down

Nu da du har fundet ud af, hvordan man får adgang til eventet skal vi nu forklare, hvordan man bruger det! Nogle af de vigtigste ting om Boogie Down er:

  • Det foregår normalt under et Battle Royale-spil;
  • Spillerne inviteres til en private lobby;
  • Der spilles musik under eventet;
  • Spillerne kan danse rundt om den store midterfyrværkeriskanonen;
  • Fyrværkeriskanonen vil skyde af efter et bestemt antal sekunder;
  • Og naturligvis: Jo flere der deltager jo mere sjov bliver det!

Fordele ved brug af Boogie Down

At bruge Boogie Down som feature indenfor Fortnite giver dig flere forskellige fordele:

  • Du kan dele øjeblikke med andre spillere fra hele verden;
  • Det styrker social interaktion mellem spillere;
  • Det bringer glade øjeblikke ind i dit liv;
  • Og sidst men ikke mindst: Du lærer nye dansetrin!

Konklusion

Som vi har set ovenfor er der mange merværdier ved brug af feature’en ‘Boogiedown’ indenfor Fortnite-universet: Den styrker social interaktion mellem spillere fra hele verden og bringer glade øjeblikke ind i dit liv sammen med nye dansetrin! Vi har endda lavet en trinvis guide over, hvorledes man fås adgang til feature’en ‘Boogiedown’, sÅ nu mangler der bare din opbakning! Giv den gas og fortryll os alle med din evner som virtuel dancer king/queen!

Skriv et svar