Hvordan får man Neymar i Fortnite?

Neymar

En af de største sportsstjerner i verden, Neymar, er kommet til Epic Games’ populære battle royale-spil, Fortnite. Dette er et spil, der har gjort det muligt for folk at udforske og udfordre andre spillere i et multiplayer-miljø. I denne artikel vil vi give dig nogle tips og tricks om, hvordan du får Neymar til at blive en del af dit team i Fortnite.

Introduktion til Neymar

Neymar da Silva Santos Júnior (født 5. februar 1992) er en brasiliansk professionel fodboldspiller, der spiller for den franske Ligue 1-klub Paris Saint-Germain og det brasilianske landshold. Han blev kåret som den tredje bedste fodboldspiller i verden af ​​FIFA-priserne i 2015 og 2017. Han var kaptajnen på det brasilianske landshold under 2018 FIFA World Cup Russia™ og har vundet talrige titler med sine respektive klubber og nationale hold.

Sådan får du Neymar til dit Fortnite Team

  • Først skal du beslutte, hvilken version af Fortnite du vil have – Det kan være enten Xbox One eller PlayStation 4-versionen af ​​Fortnite. Hvis du ønsker at bruge Neymars skin på Xbox One eller PlayStation 4 skal du hente specialudgivelsen af ​​Fortnite fra Microsoft Store eller Sony Entertainment Network Store.
  • Derefter skal du logge ind på din Microsoft eller Sony Entertainment Network konto – Når du har oprettet din konto skal du logge ind på din Microsoft Store eller Sony Entertainment Network-konto for at downloade specialudgivelsen af ​​Fortnite med Neymars skin inkluderet.
  • Tilsidst skal du downloade specialudgivelsen – Når specialudgivelsen er downloadet kan du starte spillet op og se dig selv som Neymar! Du kan nu gennemføre missioner med dine venner med ham som din sidekick!

“Det er virkelig sjovt at have min egen avatar som en del af Fortnites univers” – Neymar Jr., Brasiliansk Fodboldspiller & Brand Ambassador for Epic Games’ Fortnite

Konklusion

Nu ved du hvordan man kan få Neymar til at blive en del af dit team i Fortnite! Vi håber disse tips har hjulpet dig godt på vej! Glem heller ikke at dele denne artikel med dine venner, så de også kan drage fordel af disse oplysninger!

Skriv et svar