Hvordan gifter man sig i Fortnite? – En guide til at gifte sig i det populære Battle Royale-spil

Fortnite

Fortnite er et af de mest populære online spil overhovedet, og nu kan du endda gifte dig med en anden spiller! Det lyder som en usandsynlig kombination, men der er faktisk nogle ret komplekse mekanikker involveret. Så hvis du gerne vil være den første til at foretage den store begivenhed, så læs med her og få styr på hvordan man gifter sig i Fortnite.

Forberedelse

Først skal du sørge for at have alle de nødvendige varer, som du skal bruge til ceremonien. Det betyder at du skal have følgende:

  • 2 Love Wings
  • 2 Gift Boxes
  • 2 Heart Balloons
  • 1 Wedding Altar
  • 1 Wedding Cake

Disse varer kan findes på forskellige steder rundt om i Fortnite verdenen, så husk at holde øje med dem. Du kan også prøve at handle med andre spillere for at opnå disse ting – men pas på med hvem du handler med! Nogle gange kan det vise sig dyrt.

Ceremonien

Nu har du alle de nødvendige ting – det er tid til selve ceremonien! Denne del af processen er lidt mere kompliceret end blot at samle tingene sammen, men hvis du følger disse trin sikkert igennem skulle det gerne gå godt:

  • Find et godt sted for ceremonien. Det bedste sted vil helst være et sted uden for mange faremomenter – eller muligheder for at blive afbrudt af andre spillere. Et godt tip her er at prøve at finde et lavland der er lidt ude af vejen; perfekte til din store dag!
  • Placer nu alteret og kagen på det valgte sted og brug Love Wings og Heart Balloons som pynt. Det giver en virkelig romantisk stemning og giver plads til to personer – dig og din partner!
  • Når alteret er sat op, skal I begge åbne jeres Gift Boxes sammen (husk at I begge har en). Herfra vil I automatisk blive gift – lykkeligere end nogensinde før!
  • Til sidst skal I fejre jeres bryllup ved at dele kagen mellem jer to; det vil give jer et boost af madpoint samtidig med en velsmagende belønning efter hele processen 🙂

Konklusion

Som du kan se så kræver processen flere trin end bare "find et sted" og "klik". Men hvis du følger ovenstående instrukser, sikrer det dig og din partner en smuk ceremoni som I aldrig vil glemme! Siden disse elementer kan være vanskelige/dyre/svært tilgængelige, anbefaler vi altid at planlægge ceremonien lang tid i forvejen; på den måde har I muligheden for virkelig at lave den perfekte dag 🙂

Skriv et svar