Hvordan man får gratis skins i Fortnite

hvordan man får gratis skins i fortnite

Fortnite er et af de mest populære Battle Royale-spil, der findes. Det har en stor fanbase og spillere fra hele verden. Mange af disse spillere drømmer om at få gratis skins til deres karakterer, men det kan være svært at vide, hvordan man gør det. Derfor har vi samlet denne guide til dig, så du kan lære mere om, hvordan du får gratis skins i Fortnite!

Gratis Skins via Twitch Prime

Den letteste måde at få gratis skins på er via Twitch Prime. Hvis du har en aktiv Amazon Prime-konto og et Twitch-abonnement, kan du linke dem sammen og derefter modtage en række gratis belønninger. Disse belønninger inkluderer ofte eksklusive skins og andet indhold.

Trinvise instruktioner

  1. Log ind på din Amazon Prime-konto
  2. Gå til Twitch Prime-siden twitchprime.com
  3. Klik på "Link konti" for at linke dit Twitch-abonnement med din Amazon Prime-konto
  4. Åbn Fortnite og log ind
  5. Gå til "Belønnings"-menuen (under "Store")
  6. Se om der er nogen gratis belønninger fra Twitch Prime tilgængelige
    Tip: Nogle gange skal du logge ud og logge ind igen for at se belønningsmenuen!

Gratis Skins via Ligakravl

Hvis du deltager i officielle turneringer eller ligakravl, vil du ofte blive belønnet med eksklusive sæsonrelaterede skins som præmie for din deltagelse! Du skal blot sikre dig, at du er opmærksom på alle de turneringer eller ligakravl, der findes i dit område – mange af dem vil give dig mulighed for at vinde eksklusive priser som disse skinbelønninger!

Gratis Skins via Epic Games Store

Epic Games Store har ofte forskellige kampagner, der tilbyder spillere muligheden for at hente specielle skind som en del af deres promoveringer. Disse kampagner kan vare alt fra et par timer til flere uger – hold øje med dem og se hvilke skinbelønninger der bliver udbudt!

Gratis Skins via Merchandise

Endelig kan du også hente visse skins ved blot at købe merchandise relateret til Fortnite direkte fra Epic Games Store eller andre butikker online! Der er masser af cool ting relateret til Fortnite – sjove t-shirts, hoodies mv., som alle giver dig muligheden for at hente specielle skinbelønninger! Så husk altid at tjekke disse butikker for ledige skinbeløbninger – det er en nem måde at fylde op på dine Fortnitepriser!

Skriv et svar