Hvordan skifter man navn i Fortnite på PC?

hvordan skifter man navn i fortnite på pc?

Fortnite er et af de mest populære online spil. Det har oplevet en enorm stigning i antallet af spillere, siden det blev lanceret for første gang. Det er nemt at komme ind og begynde at spille, men du skal muligvis ændre dit navn, hvis du ikke kan lide det navn, der blev tildelt dig ved registrering. Vi viser dig her hvordan du ændrer dit navn i Fortnite på PC.

Trinvise instruktioner til at skifte navnet i Fortnite

Følg disse trin for at ændre dit navn i Fortnite på PC:

  1. Log ind på din Epic Games-konto via webbrowseren eller Epic Games Launcher-appen.
  2. Klik på fanen ‘Konto’ og vælg ‘Kontodetaljer’.
  3. Klik på knappen ‘Rediger profilnavn’.
  4. Indtast det nye navn, som du gerne vil have til din konto og klik derefter på knappen ‘Gem ændringer’. Bemærk: Det nye navn bliver aktiveret med det samme og alle andre brugere vil se det nye navn, når de logger ind på din konto fra enhver platform (PC, mobil eller konsol).

Bonus tip – Hold styr på dine udfordringer

En af de bedste måder at holde styr på dine udfordringer er ved hjælp af et tracker-program som Stormshield One. Med Stormshield One kan du hurtigt se alle de udfordringer, der er tilgængelige for den aktuelle sæson og søge efter specifikke opgaver for at fokusere din tid mere effektivt. Desuden giver programmet dig mulighed for at holde styr på præstationerne fra alle dine venner og se hvor godt de gør det sammenlignet med dig selv!

Konklusion – Skift nemt dit navn i Fortnite!

Skiftning af dit fortryllede navn i Fortnite er nu ret simpelt med trinvise instruktioner ovenfor! Nyd endelig den ultimative gamingoplevelse ved at have et unikt navigationsnavnetilpasset til dig selv! Og husk altid at holde styr på alle de nyeste udfordringer ved hjælp af en tracker-app som Stormshield One!

Skriv et svar