Hvordan spiller man 2 i Fortnite?

Fortnite

Fortnite er et af de mest populære battle royale-spil nogensinde, og det har en bred vifte af fans, som elsker at spille det. I denne guide vil vi gennemgå de grundlæggende trin for at komme i gang med at spille Fortnite på to eller flere personer.

Step 1: Download Fortnite

Først skal du downloade det populære battle royale-spil. Det kan downloades gratis fra Epic Games’ hjemmeside https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/buy-now/battle-royale. Når du har downloadet og installeret spillet, kan du oprette en brugerkonto eller logge ind med en eksisterende brugerkonto for at komme i gang med at spille!

Step 2: Opret et Squad

Når du er logget ind, skal du oprette et squad (team) til dig og dine venner (hvis du vil spille to eller flere personer). Dette kan gøres ved at klikke på knappen "Create a Squad" øverst til højre på skærmen, således: Skærmbillede af Create a Squad knap Når du har trykket på knappen, kan du invitere dine venner til din squad ved at dele et link eller en invitation via sociale medier som Facebook, Twitter osv., så de kan slutte sig til din squad.

Step 3: Vælg en map

Nu er det tid til at vælge den ønskede map for jeres session. Fortnite har forskellige typer maps til rådighed, såsom Erangel, Miramar osv., som alle har deres unikke stil og udfordringer. Tryk på knappen "Choose a Map" for at se alle de mulige valgmuligheder: Skærmbillede af Choose a Map knap Nogle maps vil have specifikke regler og indstillinger som fx antallet af spillere pr team etc., men disse vil blive forklaret i løbet af processen!

Step 4: Start matchmaking

Nu skal I begynde matchmaking processen for at finde modstandere online – tryk på knappen "Start Matchmaking" øverst til højre på skærmen:
Skærmbillede af Start Matchmaking knap Derefter skal I vente lidt imens systemet leder efter andre squads som matcher jeres niveau og præferencer – dette tager normalt mellem 30 sekunder og et minut!

Step 5: Spil!

Nu er alt klar til endeligt at starte jeres match! Nyd fyldt action mens I udforsker map’et sammen med dine venner – husk dog altid at hold øje med dine omgivelser da der er mange andre squads derude der gerne vil vinde over jer 😉
Derudover anbefaler vi kraftigt at lytte til din squad leader da det ofte giver den bedste chance for succes 🙂

Konklusion

Vi håber virkelig at denne guide var nyttig for dig – god fornøjelse med Fortnite :smiley::heartpulse::fire::trophy::video_game::ok_hand::thumbsup::clap::sunglasses:

Skriv et svar