Hvornår kommer sæson 8 i Fortnite?

hvornår kommer sæson 8 i fortnite?

Når det kommer til gaming og esports, er Fortnite et af de mest populære spil lige nu. Det har skabt en stor fanbase af mennesker, der elsker at udforske og konkurrere i den verden. Derfor har alle været ivrige efter at finde ud af, hvornår sæson 8 vil blive udgivet. I denne blogpost vil vi se nærmere på hvornår sæson 8 af Fortnite kommer!

Hvad er Fortnite?

Fortnite er et online sandbox-skydespil, som blev frigivet i 2017 af Epic Games. Det er et gratis spil, der kan spilles på mange forskellige platforme, herunder PC, Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch. Det er blevet meget populært blandt børn og unge over hele verden takket være dets unikke gameplay og interessante grafik.

Hvorfor er folk begejstrede for sæson 8?

Fortnite-fans har været utrolig begejstrede for det kommende opdaterede indhold til sæson 8. Dette skyldes muligheden for at få adgang til helt nye skinds, våben og andet indhold sammen med flere interaktive elementer som fx vejrbeklædninger og andet udstyr som gør det lettere at vinde kampe! Derudover har de introduceret en helt ny Battle Pass-funktion som giver spillerne mulighed for at optjene XP hurtigere end tidligere versioner af spillet.

Hvornår starter S8?

Fortnite’s S8 starter den 28. februar 2019 og slutter den 3 april 2019 (selvom datoerne kan ændres). De fleste fans glæder sig allerede meget til dette dato da de vil have chancen for at prøve de nye funktioner som Epic Games har lovet os!

Hvilke nye features kan vi se frem til?

Der venter os mange interessante features med S8 af Fortnite:

  • Kosmiske Krone: Denne helt nye funktionalitet giver dig mulighed for at optjene point ved at samle visse objekter fra landskabet eller slagmarken under kampen. Disse point tildeles derefter til din placering i slutningen af ​​kampen.
  • Skyd lys på dem: Denne funktion giver dig mulighed for at markere fiender med lys fra en fjernbetjening eller droner du styrer fra himlen! Dette gør det lettere at spotte dem midt i al kaoset på slagmarken!
  • Enhedskraft: Enhedskraft tillader dig nu at bruge forskellige elementer fra fortiden og nutiden til din egen strategi mod modstanderen! Du kan nu bruge disse enhedskræfter til bedre effekterivitet under kampene!

Konklusion:

Alt tyder på, at S8 af Fortnite bliver endnu mere actionfyldt end tidligere versioner! Fans over hele verden glæder sig allerede meget til frigivelsen den 28. februar 2019 – der er ingen tvivl om det! Vi ser frem til alle de fantastiske funktioner som Epic Games lover os med denne opdatering – det bliver helt sikkert en oplevelse du sent vil glemme!

Skriv et svar