Hvornår startede Fortnite?

Fortnite

Fortnite er et af de mest populære online spil i dag, og det har været en gigantisk succes siden sin lancering. Men hvornår startede det hele? Vi undersøger det her!

Om Fortnite

Fortnite blev udgivet den 25. juli 2017 af Epic Games og gik direkte ind på markedet som et ‘battle royale’-spil, der hurtigt fangede opmærksomheden fra gamers verden over. Med sine unikke mekanikker og dynamiske gameplay kombineret med stor visuel appel, har Fortnite skabt sig selv et ret stort navn i gaming-verdenen.

"Fortnite har vist sig at være et af de mest innovative spil nogensinde." – IGN

Historien om Fortnites Start

Før Fortnite blev lanceret, havde Epic Games allerede sluppet en anden titel kaldet Save the World, som var et kooperativt zombie-overlevelses shooter-spil. Dette spil blev udgivet tidligere på året den 26. juli 2017 til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Det var primært baseret på singleplayer-kampagner og hovedfokuset var at bygge forskellige strukturer for at beskytte mod zombies.
Kort efter lanceringen af Save the World begyndte Epic Games arbejdet på en separat version af spillet kaldet Battle Royale. Denne version skulle omfatte samme mekanikker som Save the World, men i en helt ny PvP (Player vs Player) format – hvor mange spillere dyster mod hinanden for at blive den sidste mand stående.

Den Første Version Af Battle Royale

Den første version af Battle Royale blev udgivet dagen efter Save the Worlds release, den 27. juli 2017 som en gratis downloadbar mode til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Spillere kunne vælge mellem forskellige klasser med unikke egenskaber for at overleve i battle royale-mode – enten solo eller i squads med op til fire spillere pr squad .

Udvikling Over Tid

Efter lanceringen begyndte Epic Games hurtigt at udvikle nye funktioner til spillet som crossplay mellem platforme, skins og emotes sammen med andre sociale features såsom stats tracking og leaderboards for at øge populariteten blandt publikummet yderligere. Derudover introducerede de forskellige events såsom Tilbage Til Skolen Challenge og Marshmello Concert Event for at holde fans engageret over tid – hvilket resulterede i enorm vækst for franchiseren samlet set!

Konklusion

Som vi kan se er det blevet en lang rejse fra starten til nu for Fortnite – der startede med sin debut tilbage i 2017 som et battle royale-spil til en enorm succesfuld franchise der omfatter mange forskellige modes indtil videre! Vi ser frem imod flere opdateringer fra Epic Games i fremtiden!

Skriv et svar