Når kommer Travis Scott i Fortnite Item Shop?

Epic Games

Travis Scott har været en af de mest populære kunstnere i mange år, og nu har han taget sin musik til det næste niveau med et samarbejde med Epic Games og Fortnite. Spørgsmålet er dog stadig: Hvornår kommer Travis Scott i Fortnite Item Shop? Vi har fundet ud af svaret!

Introduktion til Travis Scotts samarbejde med Epic Games og Fortnite

Travis Scott blev annonceret som en del af Epic Games’ store Fortnite: The Battle Royale-event den 3. april 2020. Han skulle optræde på scenen for at fejre lanceringen af ​​den nye sæson – "The Device". Dette er ikke første gang, at Travis Scott har arbejdet sammen med Epic Games, da han tidligere har udført en musikvideo baseret på spillet Fortnite.

Når kommer Travis Scott i Fortnite Item Shop?

Epic Games har annonceret, at Travis Scotts Fortnite-shop vil åbne den 23. april 2020. Dette er den dato, hvor de sælger alle de ting, der er relateret til ham. Disse inkluderer:

  • Travis Scott-skins
  • Travis Scott emote
  • Travis Scott Back Blings

Ikke alene det, men Epic Games vil også udgive en række andre ting relateret til eventen The Device, herunder emotes, sprays og skydeksempler. Alle disse vil være tilgængelige fra den 23. april 2020!

“Det handler om at bringe fansene ind i verdenen gennem episk underholdning” sagde Tim Sweeney, administrerende direktør for Epic Games. “Vi er begejstrede for at arbejde sammen med Travis om at skabe et specielt event med sine unikke visioner”

Hvordan kan jeg få fat i Travis Scotts Fortnite-produkter?

Du kan få fat i alle de ting relateret til det store Fortnite x Travis Scott-event ved at besøge den officielle Fortnite Item Shop på den 23. april 2020 eller senere datoer (hvis produkterne stadig er tilgængelige). Nogle af disse produkter kan endda være gratis, så du skal helt sikkert holde øje med dem!

Konklusion

Som vi kan se, vil alle de ting relateret til det store Fortnite x Travis Scott-event blive frigivet på Fortnite Item Shop på den 23. april 2020 eller senere datoer (hvis produkterne stadig er tilgængelige). Sørg for at følge opmærksomt på de sociale medier fra Epic Games og Fortnites officielle website for flere oplysninger om produktfrigivelserne!

Skriv et svar