Rocket League Crossplay: Spil med venner på andre platforme

spille sammen

I dagens verden er det blevet nemmere end nogensinde før at spille dine yndlingsspil med venner, der har forskellige gaming-platforme. Dette gælder især for Rocket League, som nu understøtter crossplay mellem PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og Steam (PC). Læs videre for at finde ud af hvordan du kan spille Rocket League med dine venner på tværs af platformene.

Hvordan kommer jeg i gang?

At komme i gang med at bruge Rocket League crossplay er ret simpelt. Først skal du sørge for at du har et aktivt Epic Games-konto. De fleste Xbox One- og Nintendo Switch-brugere allerede har et aktivt Epic Games-konto, men hvis ikke så kan du oprette en her.

Log ind og link dit konti

Når du har logget ind på din Epic Games-konto skal du linke det til de øvrige gaming platformer som du eller dine venner benytter sig af:

  • Xbox One: Gå til Settings > Account > Linked Accounts > Link your Xbox Live account.
  • Nintendo Switch: Gå til System Settings > Users > Link Nintendo Account.
  • Steam: Gå til Library > Rocket League > Manage Game. Her skal du trykke på knappen ‘Sign in with Epic’ og logge ind på din Epic Games-konto. Når dette er gjort skal alle brugerne logge ud og derefter ind igen ved brug af deres respektive platformer. På den måde bliver de alle forbundet via deres Epic Games-konto og kan nu spille sammen!

Hvorfor bør man bruge Crossplay?

Crossplay er en stor fordel for alle typer spillere da det tillader dig at mødes online med venner som har forskellige platforme, uanset om det er PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch eller Steam (PC). Det betyder at I kan lave turneringer eller holdesæsoner selvom I bruger forskellige systemer. Dette betyder desuden at I kan dele profiler, stats, items mm., noget som man tidligere var begrænset af hvis man havde forskellige systemer.

Fordele ved Crossplay i Rocket League

Herunder har vi listet nogle af de største fordele ved crossplay i Rocket Leauge:

  • Fleksibilitet: Muligheden for fleksibel matchmaking over flere platforme giver muligheden for bedre balancering og fleksible matcher baseret på spillernes evner fremfor den specifikke gamingplatform som benyttes.
  • Større fællesskab: Ved at understøtte crossplay giver Rocket League muligheden for et større fællesskab mellem fans verden over da man nu kan mødes online selvom man benytter forskellige platforme.
  • Enkelhed: Det er nemmere end nogensinde før at komme i gang med crossplay da alle spillernes konti blot skal linkes til ens Epic Games-konto – herefter er man godt på vej!

Konklusion

Rocket Leauges implementering af crossplay betyder store ting for gamingfællesskabet da det åbner op for en række muligheder som vi tidligere var begrænset af grundet den teknologiske barriere mellem systemerne. Nu er der ingen undskyldninger længere; inviter dine venner fra andre platforme og kom igang!

Skriv et svar